Szerzőről

A természet tiszteletét, és persze sok vadászati praktikát is, apámtól tanultam meg már egészen kicsi gyermekkoromban. 1973-ban került a kezembe először egy egyszerű fényképezőgép, hogy az apám mellett átélt élményeket dokumentáljam. Ezt mérsékelt sikerrel végeztem ugyan, de a szülők mindvégig támogatták törekvéseimet, hogy szép képeket készíthessek a természetben. Így aztán egyre mélyebbre és mélyebbre ástam magam a fényképezés tudományába, mígnem ráeszméltem, hogy egy jó felvételt készíteni egy vadon élő állatról sokkal nagyobb kihívás, mint azt terítékre hozni egy vadászaton.

A digitális technika megjelenése egy teljesen új világot nyitott ki és én vállaltam az új kihívást, hogy mindent újra tanuljak a fotózásról és labormunkákról. Ma élvezettel csinálom és keresem az új alkalmakat, hogy megörökíthessem a csodálatos természet eddig nem látott pillanatait.

A hosszú évek során alkalmam volt ellátogatni és megcsodálni számos afrikai, észak és dél-amerikai, ázsiai és európai ország vadvilágát, de természetesen a szívemhez a legközelebb Magyarország áll, amely még ma is igazi paradicsoma bármelyik elhívatott természetfotósnak.